Vecina mea are curtea cu tot cu construcția casei , a unui garaj și o altă anexă 250mp
Este legal să dețină în acest spațiu 4 câini maidanezi și 10/15 pisici ? Câinii latră noaptea și nu pot dormi , iar pisicile umblă pe acoperișul casei mele venind de la ea din balcon pe o platformă din scânduri, pe garajul ei , apoi pe barajul meu, și pe casa mea. Casa mea este cu un nivel iar a ei cu un etaj. Mă deranjează că pisicile își fac necesitățile pe casa și garajul meu și trebuie să suport în curtea mea toate mirosurile. După ploaie, când curge apă din jgheaburi ci toată mizeria de la pisici nu se poate sta în curte.
Nu știu unde ar trebui să mă adresez pentru soluționare. Am fost la poliție, și-a luat angajamentul că o să mai renunțe la o parte din pisici, dar astea au fost vorbe. Acum are mai multe, pt că se înmulțesc și mai aduce și după străzi. Vă rog dacă se poate să îmi dați o sugestie ce să fac. Vă mulțumesc anticipat.
Staruiti la nivelul politiei unde ar trebui sa existe un departament specializat care se ocupa cu astfel de probleme
Daca nu solutionati,puteti analiza oportunitatea unei sesizari la autoritatea sanitar veterinara sau actiune in instanta
Crestere caini la curte
csmky
mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)