avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită 24.000 de lei pentru un credit de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită 24.000 de lei pentru un credit de 2.830 de lei. Vă rog să mă ajutați

buna dimineata. am luat un credit de 2830. nu am reusit sa il achit. nici macar o rata. acum de la 2830 mi-a venit poprire 12200 plus 11700 pt executor. este corect ca pt 2830 sa dau atatia bani? ma asteptam in total la 8000 cu tot cu executor. dar nu 24000 de mii. va rog
Cel mai recent răspuns: florindolcianu , utilizator 21:59, 24 Mai 2019
Daca au trecut 3 ani de la ultima plata voluntara s-a prescris, puteti contesta in termen de 15 zile.

-vă rog să nu mai faceți niciun fel de recomandare în mod public, nici măcar pentru consultanții înregistrați pe site-ul nostru-
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Formulati cu maximă celeritate contestație la executare!
a trecut un an. de fapt nu a platit nici o rata
Stiti cum se spune cand iei banii iti fata vaca cand trebuie sa-i dai inapoi iti moare vitelul.Nu stiu cum ati putut lua 2830 ron si nu ati putut returna nici o rata, Daca stiati ca nu puteti returna nu luati creditul. Depinde de unde ati lut creditul si ce scrie in clauzele contractuale. Sfatul meu este sa mergeti la un avocat care este specializat in astfel de cazuri, sa citeasca clauzele contractului si sa va ofere asistenta .Pe cont propiu cred ca este foarte greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare executare.. maripirvu maripirvu Buna ziua! Va aduc la cunostinta o speta si va rog frumos daca ma puteti sfatui..Situatia este cam asa... Unchiul meu a luat un credit de nevoi personale, ... (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul luciy luciy buna,in 2008 parinti mei au luat 2 credite ,1cu buletinul ,altul de 8000 lei. ei find pensionari ,sau girat unul pe altul ,totul ok. tatal meu moare in 2011 ... (vezi toată discuția)
Nu pot recupera pensia alimentara din 2013 Elleen Elleen Buna seara! Cu disperare,am o rugaminte!!! Spuneti-mi ce trebuie sa fac,care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez,cui si unde trebuie sa ma adresez sa pot ... (vezi toată discuția)