avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare in functie absolvent facultate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in functie absolvent facultate drept-specializare drept

ocup in prezent functia de inspector resurse umane
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:51, 24 Noiembrie 2009
Si care este problema dvs? Poate dezvoltati putin sa intelegem si noi si sa puteti primi un raspuns....
Interventie moderator:
:rtfm:
Nu mai deschideti cate un nou topic pentru interventii la aceeasi problema. Mergeti la primul topic deschis, pe acesta il blochez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu a respectat contractul de munca bogosianu bogosianu Am lucrat un an de zile cu contract de munca.La interviu mi s-a spus ca se lucreaza legal,dupa o luna am vazut ca nu se lucreaza legal ,ca nu se semneaza ... (vezi toată discuția)
Salarii de recuperat in caz de insolventa BOGDAN1986 BOGDAN1986 PIC-ul este un hypermarket.Dar daca am fost angajat nu trebuie sa fiu inscris in masa creditorilor,adica sa apar in lista celor care au banii de luat de la ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent scoala postliceala cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Poate beneficia de ajutor de somaj un absolvent de liceu care figurează ca retras de la o scoală postliceală (pe perioada cât este retras) ? (vezi toată discuția)