Buna ziua ,am un gard intre mine si vecinul in jur de 35 ml care a fost facut de mine acum vreau sa il fac din plasa la 2 m inaltime am cadastru si intabulare dar vecinul nu are si ma ameninta ca ma va da in judecata ca am intrat la el pe teren si nu imi da voie sa fac din nou gardul vreau o solutie va rog. Casa cu terenul aferent vecinului e incadrata intre 2 propietati care au cadastru si intabulare acesta nu avand ninic in afara de o chitanta de mana
Din p de vedere legal Vecinul nu este proprietar. O chitanța de mâna nu i da calitatea de proprietar.
Dacă aveți cadastru urmați măsurătorile de acolo și faceți gardul. Dv acționați in spiritul legii astfel.
Ca sa va dea in judecată mai întâi trebuie sa demonstreze calitatea de proprietar ceea ce Vecinul, pe o chitanța de mâna, nu o are.
Legea de e partea dv.
Pentru sfaturi mai detaliate consultați un avocat.
Din p de vedere legal Vecinul nu este proprietar. O chitanța de mâna nu i da calitatea de proprietar.
Dacă aveți cadastru urmați măsurătorile de acolo și faceți gardul. Dv acționați in spiritul legii astfel.
Ca sa va dea in judecată mai întâi trebuie sa demonstreze calitatea de proprietar ceea ce Vecinul, pe o chitanța de mâna, nu o are.
Legea de e partea dv.
Pentru sfaturi mai detaliate consultați un avocat.
Ca sa va poată reclama trebuie sa prezinte act notarial de proprietate, cadastru, intabulare.
Din ce relatati aici Vecinul nu are dovada posesiei.
Nu poate face dovada posesiei., nu are probe ca sa va reclame.
Dacă nu va înțelegeți amiabil asupra stabilirii Hotarului, îl puteți da in judecată și o sa aveți câștig de cauza pentru ca aveți acte oficiale, nu chitanțe de mâna pe care nu le recunoaște nimeni.
in primul rand ar trebui sa va trasati limita de proprietate din cadastru... cu un autorizat cadastru. Pate chiar un PV de trasare gard. (pentru a fi sigur ca realitatea din teren"este aceasi cu "cadastrul" avizat de OCPI)