avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... A.nulare contract întreținere cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

A.nulare contract întreținere cu uzufruct viager

Cu 6 ani în urma am trecut apartamentul pe numele fiului cu contract întreținere uzufruct viager. Fiul este de 13 ani în Spania, pana în prezent a venit în tara de 3 ori. Nu a făcut nici o participare la întreținerea familiei pana în prezent. Acum a apărut o problema. Soția vrea sa divorțeze și sa profite doar ea de apartament. Întreb ce varianta de anulare a contractului exista înainte de divorț? Am șanse ca fiul sa fie de acord sa renunțe la contract. Explicați.-mi pașii care trebuiesc făcuți pentru anularea contractului chiar dacă soția nu ar vrea.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:15, 23 Mai 2019
Formulați acțiune solicitând rezoluțiunea contractului pentru neîndeplinirea obligației de întreținere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare/anulare contract vânzare-cumpărare cu clauză de uzufruct viager georgefm georgefm Bună ziua, O bătrână de 79 ani, prietenă cu soția mea, își dorește ca ea și sora ei să fie întreținute de către noi/familia noastră până la ... (vezi toată discuția)
Uzufructul viager andu1982 andu1982 buna ziua am o nelamurire in ceea ce priviste dreptul de uzufruct si dreptul de proprietate am achizitionat un apartament si am instituit un drept de ... (vezi toată discuția)
Divorț, partaj apartament obținut prin donație de la tata, cu uzufruct viager. mă poate obliga fosta soție să-l vindem și să împărțim banii? dumi5 dumi5 buna ziua, sunt in pragul unui divort pe care vrem sa il facem la notar pe cale amiabila dar ne lovim de o problema la care nu ne intelegem.ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)