avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Model contract lucrare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Model contract lucrare bloc

Buna ziua,
Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu un model de contract incheiat de o asociatie de proprietari pentru lucrari de reparatii in bloc (ex lucrare pentru schimbat tevi scurgere, reparatii acoperis etc), actualizat conform cu legea 196/2018 si cu clauze clare, acoperitoare in eventualitatea aparitiei unor litigii. Daca aveti deja unul care a fost verificat de un avocat mi-ar fi foarte util.
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: casutza , utilizator 22:04, 25 Mai 2019
Asociatia are personalitate juridica, iar contractul se incheie conform Codului Civil, ca pentru ori ce prestare de servicii, in care se stipuleaza partile, obiectul contractului, obligatiile,conditiile, drepturile, clauzele, termenele de executie, conditiile de reziliere. Puteti folosi un model de contract de prestari servicii pe care il adaptati nevoilor dvs..
Pentru astfel de lucrari de reparatii parti comune condominiu se incheie contract d eprestari servicii in care partile prevad clauze asiguratorii
Gasiti model contract prestari servicii pe site ,pe care urmeaza sa il personalizati
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari poate sa desfasoare lucrari de reparatie ... misha20 misha20 Asociatia de Proprietari poate sa desfasoare lucrari de reparatie hidroizolatie acoperis cu persoane fizice, in loc de firme autorizate? Este legal ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara! la schimbarea tevilor din apartament,muncitorii au ... baranyaizsuzsa baranyaizsuzsa Buna seara! La schimbarea tevilor din apartament,muncitorii au spart si peretele despartitor dintre baie si bucatarie.Contractul incheiat cu ei nu stipuleaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de cateva luni imi intra apa in balcon de pe acoperisul ... florin.tavy florin.tavy Buna ziua, De cateva luni imi intra apa in balcon de pe acoperisul blocului. La fiecare ploaie peretii uzi si piscina pe jos. Din luna iunie , tot ma plang ... (vezi toată discuția)