avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare primul termen de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare primul termen de apel

Buna ziua . Intrucat in termen de 15 zile nu pot intocmi intampinarea la apel intr-un litigiu de munca se poate amana acest termen?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:42, 24 Mai 2019
nu pentru motivele invocate de Dvs. (că nu aveți timp).
Termenul este imperativ!
Dacă n-o puteți formula dvs, contractați servicii avocațiale, nu amână instanța nimic decât pentru motive esențialmente întemeiate (boală, război, etc)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate apel mmm898 mmm898 Buna ziua, am castigat in prima instanta un proces contra unei banci pe un comision de administrare . Banca a facut apel numai ca eu cred ca acest apel a ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)
Intampinare la a 2-a infatisare se poate? lana51 lana51 intr-un proces cu Asociatia de proprietari, s-a amanat cauza pe o alta data! cum se cheama actiunea pe care o pot face impotriva reclamantului? se numeste tot ... (vezi toată discuția)