avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliul dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliul dupa divort

Divort copil 13 ani custodie comuna domciliul la mama.Locuinta comuna a parintilor si a minorului este o donatie a bunicilor parentali pe numele minorului parintii trecuti intretinatori legali.Mama s'a recasatorit si cere acordul fostului sot pentru buletin nou pe adresa minorului.Acordul este negativ.Intrebarea este daca mama poate fara acest acord sa faca buletin nou la aceasta adresa.Iar cu o alta adresa avand buletin dupa noul sot mai poate locui la vechiul imobil sau i se poate cere evacuarea .
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 12:15, 25 Mai 2019
Bună ziua,

Postați întrebările suplimentare și continuați discuția aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)
Divort la notar coryna87 coryna87 am depus actele la notariat pentru divort si in proiectul de acord parental in cazul divortului cu copii minori este specificat urmatorul lucru: \'\'orice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de cand m-am despărțit de tatal copilului locuiesc ... Alina Ghi. Alina Ghi. Buna ziua! De cand m-am despărțit de tatal copilului locuiesc cu chirie împreună cu copilul nostru. Intre timp am deschis proces pt custodie comuna,care ... (vezi toată discuția)