avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare cumparare

Se poate face act de vanzare cumparare doar unuia din cei 4 copii,mentionez ca proprietara este in varsta,a suferit un accident cerebral si vrea sa vanda unuia din copii apartamentul???
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2019
abrassu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:50, 25 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca este in deplinatatea facultatilor mentale si este singur proprietar (sau s-a dezbatut succesiunea si i-a revenit lui tot) atunci DA! Nimeni nu este obligat sa lase mostenire fiind in drept sa dispuna de TOATE bunurile lui atata timp cat traieste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ivanvintilica ivanvintilica Batran in varsta de 77 ani ramas vaduv de cateva luni in urma. Cu multi ani in urma a avut doua fetite care au decedat la varste foarte fragede. Sotia a ... (vezi toată discuția)
Contract vinzare cumparare,valabil sau nu Michael65 Michael65 Buna seara,mama a murit acum un an,nu sa sa facut taxa de succesiune iar acum neam trezit ca tata a vindut pamintul cuiva fara sa ne anunte pe noi copii lui ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala standan54 standan54 Tatal meu are varsta de 98 ani, este in deplinatatea facultatilor mentale si doreste sa faca un act de donatie sau vanzare cumparare a unor terenuri in ... (vezi toată discuția)