avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Asistent Radiolog
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Asistent Radiolog

Bună ziua! Am o problema... Am absolvit o școală postliceala de asistenți.. Am diploma dar cei de la OAMGMAMR nu vor sa îmi pună stampila de libera practica pe motiv ca nu am diploma de BAC. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:03, 27 Mai 2019
Postliceal înseamnă după liceu. La admitere se prezintă diploma de bacalaureat. Din motive comerciale majoritatea școlilor acceptă candidați fără bacalaureat cu condiția că să treceți examenul înainte de absolvirea școlii. Diploma dvs, deși valoroasă e inutilă fara cea de bacalaureat. Puteți exercita doar profesii care nu cer să fi absolvit liceul.
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de libera practica asistent farmacie fara diploma de bacalaureat nico_crysty nico_crysty Buna ziua. As avea nevoie de o lamurire,daca se poate: PENTRU ELIBERAREA AVIZULUI DE LIBERA PRACTICA ESTE SAU NU ESTE NECESARA DIPLOMA DE BACALAUREAT? Am ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)
diplomă de liceu!buna ziua ! am terminat liceul in 2001 , pe atunci nu se elibera ... Roxana LV Roxana LV Buna ziua ! Am terminat liceul in 2001 , pe atunci nu se elibera diploma de absolvire a liceului (doar foie matricola ) , acum 3ani m-am inscris la scoala ... (vezi toată discuția)