Bună seara! M-ar interesa să știu dacă pot vinde obiecte personalizate de altă firmă prin firma mea. Am o firmă de organizare evenimente și anumite lucruri nu le pit face eu încă, cum ar fi tricourile personalizate și voiam să știu dacă cineva îmi cere, iar eu mă ocup de comandă, drumuri etc îl pot vinde? Trebuie să dau chitanță eu sau dau chitanța de la firma de unde am procurat? Cum îmi pot asigura și deplasările mele, căutarea etc?
Daca in actul constitutiv al firmei este cuprinsa si activitatea de comert cu articolele mentionate nu este nicio problema. In caz contrar trebuie trecuta in actul constitutiv si activitatea de comert. Celelalte cheltuieli , daca nu au fost prevazute in contractul de prestare , pot fi decontate , cu acordul beneficiarului.,
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.