avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vânzare de produse de la altă firmă
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vânzare de produse de la altă firmă

Bună seara! M-ar interesa să știu dacă pot vinde obiecte personalizate de altă firmă prin firma mea. Am o firmă de organizare evenimente și anumite lucruri nu le pit face eu încă, cum ar fi tricourile personalizate și voiam să știu dacă cineva îmi cere, iar eu mă ocup de comandă, drumuri etc îl pot vinde? Trebuie să dau chitanță eu sau dau chitanța de la firma de unde am procurat? Cum îmi pot asigura și deplasările mele, căutarea etc?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:50, 29 Mai 2019
Daca in actul constitutiv al firmei este cuprinsa si activitatea de comert cu articolele mentionate nu este nicio problema. In caz contrar trebuie trecuta in actul constitutiv si activitatea de comert. Celelalte cheltuieli , daca nu au fost prevazute in contractul de prestare , pot fi decontate , cu acordul beneficiarului.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut alternative la contractul de sponsorizare iloveyou iloveyou Exemplu concret Firma X si-a epuizat bugetul de sponsorizari, dar doreste sa sprijine financiar o asociatie sportiva. Asociatia poate sa ofere anumite ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl. prestare la beneficiar Alina1704 Alina1704 Buna ziua. Recent am fost la o casa de avocatura cu care am discutat sa se ocupe de procedura de infiintare a unui SRL. Tot prin aceasta casa de avocatura ... (vezi toată discuția)