avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apomentru amplasat in boxa unuia dintre proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apomentru amplasat in boxa unuia dintre proprietari

Buna ziua,

Cladirea are apomentrul principal amplasat in boxa unui proprietar. Respectivul proprietar doreste mutarea apometrului, pe motiv ca nu mai doreste sa fie nevoit sa primeasca reprezentantii companiei de utilitati pentru cirire, reparatii, etc.
Este proprietarul indreptatit sa solicite asta? Si daca da, cine trebuie sa suporte cheltuielile? Proprietarul in cauza sau asociatia?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana_maria1984 , utilizator 12:37, 29 Mai 2019
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare boxa subsol Ioana671 Ioana671 Buna ziua! In contractul de cumparare a apartamentului este specificat ca apartamentul are si boxa. Nu sunt specificati exact mp ai boxei, doar cota parte ... (vezi toată discuția)
Boxa de la intrea in bloc alanya alanya Blocul in care locuiesc are din constructie o boxa cu o singura intrare, cu dimensiunea de 2m lungime si 1.30 latime ,pe care un vecin de la parter a ... (vezi toată discuția)
Amenajare pod bloc ioneldinblaj ioneldinblaj Buna ziua, As dori sa amenajez podul invechit al blocului in care locuiesc. Acesta deocamdata este \"la comun\", dar nu a prea fost folosit, iar acum ... (vezi toată discuția)