avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna auto

Buna ziua.Am comandat de la reprezentanta o masina Opel Astra.Am achitat-o integral dar pana sa o ridic aceasta a fost avariata de o ploaie cu grindina.Cei de la Opel au spus ca ei o repara pe asigurarea de stoc si mi-o predau.Intrebarea este daca o pot refuza tinand cont ca am platit cca 18000 euro si as vrea ca masina sa nu aibe dosare de dauna?Mentionez ca nu am apucat sa o ridic.
Buna ziua,
In primul rand trebuie sa cititi cu atentie contractul semnat cu firma de la care ati cumparat masina; in functie de clauzele cuprinse in contract exista posibilitatea sa aflati raspunsul la intrebare.
Daca totusi nu sunt cuprinse in contract astfel de evenimente, trimiteti firmei o notificare prin care va manifestati refuzul in mod justificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselat de firma de asigurari- refuz accept de plata la casco caradis caradis Buna seara. Ma confrunt cu o problema deosebita si as dori un sfat daca se poate. Am avut doua evenimente rutiere in decurs de doua saptamani. In primul eu am ... (vezi toată discuția)
Notificare debit iulianmarian iulianmarian Am si eu urmatoarea problema: in data de 10.10.2008 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare al uni camion marca volvo mi-a facut plata partiala urmand ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata dauna casco lia88 lia88 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere. In 29.12.2011 am deschis un dosar de dauna (in baza politei casco) deoarece mi-am gasit masina ... (vezi toată discuția)