avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce măsuri pot fi luate împotriva unui avocat care nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce măsuri pot fi luate împotriva unui avocat care nu a făcut nici un demers în dosarul de cercetare penală pentru care a fost angajat?

Buna ziua.

Ce masuri pot fi luate împotriva unui avocat care nu a făcut nici un demers în dosarul de cercetare penală accident de munca pentru care a fost angajat? Acesta evita sa imi restituie documentele pe care le are la dosarul făcut el și nu mai răspunde la telefon.
Mentionez ca plata a fost făcută conform conditiilor cerute de el și plătită integral dar nu am primit factura sau bon fiscal.
Pentru o informare corecta: în perioada în care decurs ancheta,raspunsurile pe care le primeam erau ca trebuie sa asteptam sau ca este foarte ocupat(sau nu răspundea la telefon).

O zi Buna!
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: petremihaiv , utilizator 20:53, 1 Iunie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Macar la momentul platii si numararii banilor ati avut vreun martor ocular ?!
Din pacate nu.

Psihosex a scris:

Macar la momentul platii si numararii banilor ati avut vreun martor ocular ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis cat b Stan gabi Stan gabi Pe data de 01.01.2016 mia fost retinut permisul pentru accident rutier soldat cu victima in curs de cercetare avand aloolemia de 0.89mg/l in aerul ... (vezi toată discuția)
Accident de motocicleta mortal - anchetare caz tinuta la secret !!! coldman coldman In data de 8 09 2012 fiul meu a avut un accident cu motocicleta pe dn 66 ,a intrat in coliziune cu masina condusa de primarul localitatii unde s-a petrecut ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie gabriela7691 gabriela7691 Va expun in linii mari, urmatoarea speta:In iunie 2015, unchiul meu care statea in casa cu mama mea ( unde locuiesc si eu cu sotul si baiatul) a fost lovit de ... (vezi toată discuția)