avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce măsuri pot fi luate împotriva unui avocat care nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce măsuri pot fi luate împotriva unui avocat care nu a făcut nici un demers în dosarul de cercetare penală pentru care a fost angajat?

Buna ziua.

Ce masuri pot fi luate împotriva unui avocat care nu a făcut nici un demers în dosarul de cercetare penală accident de munca pentru care a fost angajat? Acesta evita sa imi restituie documentele pe care le are la dosarul făcut el și nu mai răspunde la telefon.
Mentionez ca plata a fost făcută conform conditiilor cerute de el și plătită integral dar nu am primit factura sau bon fiscal.
Pentru o informare corecta: în perioada în care decurs ancheta,raspunsurile pe care le primeam erau ca trebuie sa asteptam sau ca este foarte ocupat(sau nu răspundea la telefon).

O zi Buna!
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: petremihaiv , utilizator 20:53, 1 Iunie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Macar la momentul platii si numararii banilor ati avut vreun martor ocular ?!
Din pacate nu.

Psihosex a scris:

Macar la momentul platii si numararii banilor ati avut vreun martor ocular ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu mirceani mirceani Am un proces pe rol la o instanta in Romania, si dupa mai bine de 1 an, consider ca avocatul meu face o treaba necorespunzatoare, care in loc sa-mi rezolve ... (vezi toată discuția)
Avocat ce nu doreste sa plateasca dari la stat MissBabylicious MissBabylicious Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)