avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt obligat sa-mi fac cim?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt obligat sa-mi fac cim?

buna ziua,
suntem doi asociati in firma, 50% fiecare. nu avem niciun angajat. sunt platitor de tva. trebuie sa am un angajat? sau ma obliga vreo lege sa-mi fac cim, mie sau asiciatului?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 11:42, 25 Noiembrie 2009
Numai daca vreti sa fiti microintreprindere, cu plata impozitului pe venit (nu pe profit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariului pe firma sub forma de consultanta pentru afaceri si management andeiusa@yahoo.com andeiusa@yahoo.com Dragii mei, As avea si eu nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: tocmai am primit o oferta din partea angajatorului meu de a-mi fi platit ... (vezi toată discuția)
Administrator srl si angajat? Victorius Victorius Buna seara. 1. La un SRL platitor de TVA si impozit pe profit, cu doi asociati dinter care unul si administrator este obligatoriu sa fie si un angajat ca sa ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite srl pascaadryan pascaadryan buna ziua, as dori sa deschid o societate dar nimeni nu reuseste sa-mi raspunda clar la urmatoarele intrebari: 1)Ce taxe si impozite trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)