avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Pot depune cere de divort daca nu am certificatul de casatorie? Il Pot imputernici pe fratele meu pt a-mi
Ridica duplicatul de certificat de casatorie? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2019
kenb1605, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:48, 30 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, ii puteți face o procură fratelui sau contractați servicii avocațiale dacă dvs nu vă aflați în țară pentru a efectua demersurile.
Este necesară anexarea certificatului de căsătorie într-o acțiune de divorț!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din strainatate karenina karenina Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca se poate cu niste raspunsuri. Cumanata mea, este plecata din tara, inainte de plecare stabilise cu stotul ca el, din ... (vezi toată discuția)
Cum poti obtine un duplicat al certificatului de casatorie daca nu mai locuiesti de cativa ani in localitatea unde s-a incheiat casatoria si nici nu poti ajunge acolo? Gyna Gyna Va rog sa ma ajutati cu ceva raspunsuri!Am o cunostinta care are CI expirata de ceva luni de zile. Este din Ardeal si de vreo trei ani si-a gasit un serviciu ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort - certificat de divort andreeatoma24 andreeatoma24 Buna ziua, Am cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta. Este vorba despre un divort (fratele meu), implicand si un minor. Fosta sotie a intentat actele, ... (vezi toată discuția)