avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Un om X avea 2 băieți.
Unul dintre baieti a murit si a lasat 3 copii.
Omul X a murit.
Trebuie facuta succesiune între un băiat si cei 3 copii am celui de-al doilea băiat care a murit.
Însă unul dintre cei 3 copii este in Italia si refuza sa vina la.succesiune sau sa faca procura.
Întrebarea este cum se procedează în cazul în care el refuza?trebuie dat in judecata?
Multumesc si sper ca am povestit pe înțelesul vostru.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:15, 30 Mai 2019
Da. Succesiunea se va dezbate pe cale judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunici kenzzo2k kenzzo2k Am urmatoarea situatie: Casa la tara si pamant care au fost ale bunicilor. Bunicii au avut 3 copii, baiatul mare, baiatul mijlociu si o fata. Baiatul mare a ... (vezi toată discuția)
Bună seara! doresc sa cumpăr drepturile succesorale al unui ... Memet2196 Memet2196 Bună seara! Doresc sa cumpăr drepturile succesorale al unui domn, a fost casatorit cu o doamna, din relație s-a născut un băiat, au divorțat, doamna a ... (vezi toată discuția)
Moștenire apartament în românia de către cetățeni canadieni minori: 5 notari au spus că este imposibil. Îmi este greu să admit asta, mă poate ajuta cineva? Oana_Rotaru Oana_Rotaru Buna ziua, Incerc de 4 ani fara succes sa gasesc un avocat sau notar pentru o dubla succesiune. Soacra mea a murit in 2013 in Bucuresti, a fost gasita ... (vezi toată discuția)