avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Parola de id sparta si injurii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Parola de id sparta si injurii

Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si cei de la mine din lista avem de suferit.Ca sa spun asa el "se simte bine cu lista mea":ii injura intr`un fel dezgustator si as vrea sa inchid contul,sa nu mai intre nici el dar nici eu.App sta zi si noapte pe id meu.Eu le`am zis persoanelor care le am in noul id,insa ii am pe ceilalti,ce ma fac?Ajutati`ma,va rog!
Cel mai recent răspuns: Gorjeanu George , Mediator 06:38, 1 Ianuarie 2010
Dar eu nu pot intra pe id`ul vechi ptr ca mi s`a spart parola.
Iar destinatarul ar fi?
Buna ziua,

ca sa reusiti sa inchideti acel cont trebuie sa va logati pe [ link extern ] ?

apoi veti primi un raspuns de genul: in maxim 6 zile acontul dvs va fi sters. Dati ok si apoi logout.
Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)
Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)