avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere absente nemotivate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere absente nemotivate

Conform art.268 alin. 1 din Codul Muncii sanctiunea disciplinara trebuie emisa in termen de 30 zile calendaristice de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare,dar nu mai tarziu de 6 luni de la data savarsirii faptei.

In cazul in care am un salariat care nu s-a mai prezentat la serviciu de 2 ani ce pot face ? Cunosc procedura de concediere dar nu stiu cum sa fac in privinta termenului.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:11, 26 Noiembrie 2009
Fiind zile libere garantate de lege trebuie sa va acorde aceste zile fara ca dvs sa gasiti si sa platit un inlocuitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal absente nemotivate MariaRamona MariaRamona Daca unui salariat i-am facut decizie de incetare a contractului de munca pentru abatere disciplinara cum procedez daca are absente nemotivate? Fac o alta ... (vezi toată discuția)
Codul muncii tudor_daniela tudor_daniela as dori sa stiu cum incetez un contract individual de munca in cazul in care au trecut 3 zile iar persoana respectiva nu s-a prezentat nicio zi la munca. (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca rusalim rusalim Cum se procedeaza de catre o soc.atunci cand un salariat nu se mai prezinta la serviciu? (vezi toată discuția)