avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare contract vanzare-cumparare

Rog sa -mi confirmati daca se face rectificarea unui contract de vanzare-cumparare a unui imobil doar cu actualii proprietari, si nu si cu vanzatorii. In momentul cumpararii a fost o greseala la cadastru, si in contract s-au trecut 2 adrese, am descoperit probleme la sectia buletine.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 22:23, 30 Mai 2019
discutati cu notarul. daca este o eroare materiala, poate fi rectificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare gresita - proprietar "casatorit", in loc de "necasatorit" - cum este corect alinamada alinamada Buna ziua! Avem si noi o problema, soacra mea vrea sa vanda un apartament pe care este doar ea proprietara, sotul murind in 1990, iar apartamentul a fost ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am următoarea întrebare și speță: bunicii mei ... Catalin V Catalin V Bună seara. Am următoarea întrebare și speță: Bunicii mei au cumpărat un apartament de la icral, iar acel apartament are trecuta în acte \"sc1 în ... (vezi toată discuția)
Corectare eroare adresa in cvc irina_karina irina_karina Buna seara ! As dori sa va intreb daca e foarte important si necesita rectificare. Detin un apartament intr-un imobil cu doua scari. Am remarcat ca in actul ... (vezi toată discuția)