Buna ziua,
1. Care sunt pasi pentru dobandirea titlului de proprietate asupra unui imobil in care cei doi fratii au doar o chitanta de mana, parintii lor fiind morti si succesiunea nu s-a facut?
2. In cazul in care unul dintre frati are adresa de domiciliu la acel imobil de peste 15 ani, el poate fi considerat mostenitor si celalalat frate decazut din drepturi putandu se invoca "Uzucapiunea"?
Multumesc!
Bunicii mei au cumparat casa, achizitia s-a facut cu chitanta de mana, asa cum se facea pe vremuri iar cei doi copii ramasi dupa moartea lor nu au dezbatut succesiunea si am inteles ca se poate obtine titlul de proprietate avand acea chitanta dar nu stiu urmatorii pasi....
Bunicii mei au cumparat casa, achizitia s-a facut cu chitanta de mana, asa cum se facea pe vremuri iar cei doi copii ramasi dupa moartea lor nu au dezbatut succesiunea si am inteles ca se poate obtine titlul de proprietate avand acea chitanta dar nu stiu urmatorii pasi....
Uzucapiune
maria dinca
Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt variantele ce pot fi urmate intr-un proces de uzucapiune dupa ce instanta a admis actiunea reclamantilor recunoscand ... (vezi toată discuția)