avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare la alt loc de munca in timpul stimulentului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare la alt loc de munca in timpul stimulentului de insertie

Buna ziua!Doresc sa cunosc si eu sa stiu daca procedez corect!Doresc sa imi schimb locul de munca ,de exemplu de la firma A la care lucrez in prezent doresc sa imi dau demisia incepand cu data de 03.06.2019 .La firma b la care voi incepe ca sa am continuitate trebuie sa semnez si sa fie inregistrat in revisal tot pe 3.06.2019 si prima zi de munca sa fie 04.06.2019?Este ok asa !Sunt nelamurita legat de ziua de incetare de 03.06 in conditiile in care 01-02 iunie pica in weekend si ultima zi de munca este 31.05.2019?Astept pareri !Ms frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 1 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m., pentru a nu exista vreun impediment pentru stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca in timpul stimulentului Bote irina Bote irina Buna. Daca in data de 03.02.2018(vinerea) imi pun demisia la zi dupa terminarea programului de munca si in data de 05.02.2018 (luni) sunt angajata in alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent ... SofiaCristina SofiaCristina Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent de insertie...daca imi dau demisia de la locul de munca vineri si incep la alta firma sa ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea din concediul de creștere copil la un alt job IonelaP13 IonelaP13 Buna ziua, Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cum se procedează cu întoarcere din ccc mai devreme la un alt job? Care sunt pașii de urmat ... (vezi toată discuția)