avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Retragere din firma a unui mijloc de transport
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Retragere din firma a unui mijloc de transport

Sunt unicul patron al unui SRL activ. Acum ceva timp am bagat in firma bani personali. As putea recupera acesti bani prin preluarea unui mijloc de transport al firmei? Care ar fi modalitatea legala a acestei operatiuni? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nikkkoleta , utilizator 22:42, 9 Iunie 2019
nici un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta unei firme preluata de o noua firma robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Ma lovesc de urmatoarea situatie: Firma X Srl are o datorie ramasa din 2010. Momentan am aflat ca aceasta firma se afla in procedura de faliment ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma buxus_cristi buxus_cristi Am primit propunerea de a prelua 20% din partile sociale ale unui SRL care are datorii la stat in valoare de 150.000 ron.Intrebarea mea este: odata cu ... (vezi toată discuția)
Preluarea administrari unei firme in insolventa constantin980 constantin980 Buna ziua. As dori preluare unei firme care se afla in insolventa. Administratorul (patron) firmei care se ocupa a parasit tara si doreste sa ... (vezi toată discuția)