Buna seara!
Am o mica intrebare in legatura cu un amic care are probleme cu bancile/ifnurile....Am sa explic situatia cat pot de scurt.
El provine de la o casa de copii si in momentul de fata are o situatie complicata.
Totul a plecat de la buletinul lui care a juns pe mana la niste excroci,acestia achizitionand diverse obiecte,credite online,etc...
Anul acesta a inceput sa fie executat silit respectiv poprire pe salariu incepand cu luna februarie.A facut cum era de asteptat plangere penala,si a gasit pe cineva care sa-l reprezinte ... Pana in momentul de fata nu sa inaintat foarte mult cazul ...
Asa ca am decis sa intreb pe forum aici,cam ce se poate face in cazul asta ?
Cat dureaza un proces penal in cazul asta?
SI exista vre-o posibilitate legala de a anula porpirile intrucat creditele/achizitile au fost facute de alta persoana ?
P.s el find din centrul de plasament are si ceva probleme de sanatate si nu prea are discernamant .. ...Intreb pentru ca nu prea stie nici el si nici cei cunoscuti de el ce este de facut ...
Daca a depuns plangere penala si are si reprezentant este bine. In general, cercetarile penale inainteaza destuld e greu. Sa staruie in solutionarea dosarului. Sa formuleze cereri pentru a se interesa de stadiul dosarului. Nu prea are ce face la momentul asta.