avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont

Buna seara,
Anul trecut am fost instiintata ca imi va fi blocat contul.In data de 10.05.2018 am platit la trezorerie toata datoria si in data de 11.05.2018 au retras o suma de bani din cont, mai mica decat valoarea datorata,la care a fost retinut si comisionul bancar.Ce trebuie sa fac sa recuperez suma retinuta de Anaf si cum pot recupera inclusiv comisionul bancar platit.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: crocolina3 , utilizator 17:52, 4 Iunie 2019
Buna seara, in primul rand trebuie sa formulati o cerere pe cale administrativa la unitatea ANAF creditoare. In acelasi timp, formulati si contestatie la executare pentru motivele expuse de dvs. deoarece actiunea se formuleaza in 15 zile de la comunicarea actului de executare iar un raspuns nefavorabil din partea creditorului dat peste termenul de mai sus, va blocheaza posibilitatea de a contesta actul de executare in instanta, singura modalitate de recuperare posibila.
Din păcate nu cred ca mai sunteți in termen pentru formularea unei contestații la executare...
Si in acest caz banii retrasi,inclusiv comisionul sunt pierduti,nu ii mai pot recupera?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri anaf carla97 carla97 Buna ziua, In contul bancar apare blocare suma poprita ANAF.Cum sa fac inregistrarile contabile?Mentionez ca nu am primit instiintare de la Anaf. Multumesc (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Contestație la executare razya2007 razya2007 Am făcut contestatie la executare, pt un credit IFN la firma Ferratum, credit contractat în data de 5.10.2015...pe care nu l am achitat.... Ce șanse am sa ... (vezi toată discuția)