Vrem sa procedam la lichidarea si dizolvarea voluntara a societatii. Doresc un raspuns din partea celor care au trecut prin asta. In momentul in care cer certificatul fiscal de la Administratie, trebuie sa ma astept si la un control de fond? Este o regula?
Nu veti avea control de fond , insa tb sa aveti toate datoriile catre buget sau furnizori achitate si toate decl depuse . Astfel certificatul fiscal va fi documentul care va dovedii lipsa datoriilor catre bugetele statului
Daca de la momentul infiintarii societatii si pana la data dizolvarii nu s-a facut nici un control de fond, atunci automat se lasa cu un control de fond.
Daca de la momentul infiintarii societatii si pana la data dizolvarii nu s-a facut nici un control de fond, atunci automat se lasa cu un control de fond.
numai in cazul dizolvarii cu lichidare unde participa lichidator
Nu se face !
Conform prevederilor legale oricand se poate face un control de fond chiar si dupa radierea societatii timp de 5 ani Practic am radiat zeci de societati fara control de fond , doar pe baza Crertificatului de atestare fiscala ( in unele cazuri si fara Certificat de atestare fiscala )
Inchidere srl
ANCA-ELENA
buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma
alin_bv
Buna seara
Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)