avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperarea creante (dareade plata) de la o societate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperarea creante (dareade plata) de la o societate

Am rugamintea,sa ma indrmati in urmatoarea situatie:cum si care este procedura pentru recuperarea unei creante noi, societate, catre o alta societate careia i am efectuat transport persoane(existand contract si facturi emise) prin darea de plata fara a fi nevoie de judecata...va rog sa mi spuneti si unde va trebui sa depun cererea,la domiciul firmei datornice?suma de recuperat este in jur de 9000 lei...taxa de timbru,se poate plati in localitatea noastra ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: monalisaalina , utilizator 22:04, 4 Iunie 2019
N-aveți pt ce!
Eu pentru societățile pe care le reprezint mereu fac somații întâi, pentru a preîntâmpina un litigiu!
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pe un debit neurmarit radulucian 22 radulucian 22 Un furnzor cu care lucrma din 2013 a trimit o somatie prin Ordonanta plata, cu penalitati ,daune morale etc, pentur o factura presupus neplatita de 6 ... (vezi toată discuția)
Speta somatia de plata dorinv dorinv Va solicit parerea la urmatoarea speta. O Agentie Teritoriala a unei societati comerciale a incheiat acum ceva timp un contract de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)