avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate ataca un testament de catre rude ce nu sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate ataca un testament de catre rude ce nu sunt directe?

Am primit un testament pentru o parte din bunurile sale de la o matusa. Precizez ca sotul ei este decedat, nu au avut copii si nu exista parinti.
E posibil ca sora sotului ei , nepotii dinspre sot sau celelalte rude ale ei( veri, nepoti) sa atace testamentul?
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adapetre , utilizator 13:35, 4 Iunie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . e vorba de o mostenire , un apartament . apartamentul ... unoarecare21 unoarecare21 Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)
Testament persoana fara urmasi si parinti decedati ma_ria ma_ria Buna ziua, sunt necunoscatoare in ce priveste variantele testamentare/mostenire: daca o persoana nu are urmasi si parintii ei sunt decedati, cine vine la ... (vezi toată discuția)
Cine sunt mostenitorii Sophiam Sophiam Buna ziua! Matusa mea dupa mama are 84 ani. Nu are copii, este vaduva si rudele cele mai apropiate suntem noi, eu si fratele meu. Nu mai exista alte matusi ... (vezi toată discuția)