avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Va rog spuneti-mi daca am carte de munca,dar lucrez numai 4 ore,am dreptul la concediu 2 ani,respectiv la indemnizatia aceea pentru crestere copil?
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 13:54, 25 Noiembrie 2009
Indiferent de faptul ca lucrati cu norma intreaga sau fractiune de norma veti beneficia de indemnizatie si concediu pentru crestere si ingrijire copil. Conditia este sa aveti realizate venituri supuse impozitarii pe venit timp de 12 luni anterior nasterii copilului (adica sa fi lucrat legal).
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane
Da aveti dreptul daca ati realizat venituri supuse impozitului 12 luni anterioare nasterii.
Legea nu specifica nimic legat de norma de lucru (partiala sau intreaga)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim 2ore/zi dany_mocean dany_mocean Buna, daca lucrez intr o firma cu 2h/zi, primesc sau nu concediu de maternitate si indemnizatia de crestere a copilului? O zi buna! (vezi toată discuția)
Cic/indemnizatie/norma fractionata andreea.ilic andreea.ilic Buna! in ultimii 2 ani, am lucrat la 2 firme avand un contract cu norma intreaga si unul cu norma fractionata. Acum urmeaza sa intru in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc daca am fost angajata cu 2h/zi? monyca_moldovan monyca_moldovan Buna ziua, am o intrebare, sunt angajata cu 2 ore din 2007, iar anul acesata in decembrie o sa am un copil, o sa beneficiez de ajutorul pentru ingrijire ... (vezi toată discuția)