avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amanare pronuntare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amanare pronuntare divort

Buna ziua,

De cate ori se poate amana pronuntarea in cazul unui divort cu minori?
La ultimul termen (6 mai - cand am avut si interogatoriul nostru si al martorilor) s-a amanat pronuntarea pentru 21 mai. In 21 mai s-a amanat iar pronuntarea hotararii pentru 4 iunie, iar astazi s-a amanat iar pentru 18 iunie.
Ce este cu aceste amanari? Se poate amana asa de mult o hotarare? Eu am mai depus intre timp si 2 randuri de concluzii scrise. Este posibil ca din cauza asta sa amane pt a avea timp de studiu judecatorul?
Legal cat este permisa o amanare? Imi este frica sa nu fie vreo interventie cumva avand in vedere coruptia de la noi. Oare daca merg la arhiva mi se poate comunica motivul amanarii sau o copie de pe minuta din sedinta de astazi?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:24, 4 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Se va amana pana cand instanta va reusi sa parcurga foarte atent TOT dosarul pentru a pronunta o sentinta CORECTA.
Amanarile sunt cauzate de lipsa de timp. Instantele sunt EXTREM de incarcate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare divort getastroe getastroe Buna ziua, Sunt in proces de divort,si s-a amanat pentru a doua oara pronuntarea. Care este motivul acestei amanari? In aceasta perioada ,pana la pronuntare ... (vezi toată discuția)
Decadere propunere interogatoriu aidu aidu Instanta mi-a pus in vedere sa depun interogatoriu in 5 zile de la sedinta, pentru a fi comunicat intimatei (persoana juridica) sa raspunda la urmatorul ... (vezi toată discuția)
Pronuntare sentinţă elenagabi elenagabi Bună seara, vă rog mult să ma ajutaţi şi pe mine cu o lămurire legată de următoarea situaţie. Sunt parte într-un proces civil. pentru care astăzi ... (vezi toată discuția)