Sunt in proces de divort cu sotul meu , în urma casniciei au rezultat 2 copii . În urma unui ordin judecătoresc a fost obligat să părăsească domiciliul de buna voie , casa fiind pe numele mamei. A spus că cei 2 copii vor rămâne la mine , acum primesc citatie de intampinare de la avocata lui în care spune că este de acord cu tot ce i s-a cerut în întâmpinarea făcută de mine in tribunal , dar în schimb vrea ca băiatul în vârstă de 9 ani sa aibe domiciliul la el . Ce șanse are de a-mi lua băiatul ? având în vedere că nu sunt o mama denaturata, nu beau , nu umblu cu alti barbati , ma ocup foarte bine de cei doi copii , eu ii duc la scoala si la grădiniță , eu ii iau . Dacă este vreo doamna avocat sau vreo mămica care a trecut prin asa ceva si poate sa-mi raspunda strict la ce am întrebat. Multumesc frumos!
Scrie cumva în lege ca nu ai voie sa despărți frații?
Va dau jurisprudența sa vedeți cazuri în care frații au fost despărțiți când unul era mic și celalalt puțin mai mare a vrut la tata.
Incredintare minor
john25
Buna ziua,
am urmatoarea intrebare:
In cazul divortului intentat de sotia mea cum pot obtine tutela copilului minor(4 ani) ,precizez ca acum stam impreuna cu ... (vezi toată discuția)