avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consultare si fotocopiere dosar dna
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consultare si fotocopiere dosar dna

Buna ziua. Va rog din suflet daca cineva ma poate lamuri intr-o problema! Astazi am primit de la DNA o ordonanta de clasare a unui dosar penal in care am facut un denunt. Pot acum dupa clasare sa solicit studierea dosarului? Pot sa solicit fotocopierea dosarului?Si sa da,unde pot face aceste solicitari,la sediul dna? Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:13, 5 Iunie 2019
Da, puteti efectua fotocopii de pe documente, precum si studia dosarul .

Cererea dvs.este solutionata pe cale de ordonanta.
Va multumesc frumos! Cererea o depun la DNA? Este o cere tip? Saru'mana si multumesc din suflet
Daca ati facut denunt, aveti calitatea de martor in dosar si nu aveti dreptul conform c.p.p. sa studiati dosarul.
Faceti o cerere motivata si luati dovada de primire.
Avand o anumita implicatie in dosar exista posibilitatea sa va fie solutionata favorabil cererea.
Daca va fi respinsa si vreti neaparat sa se studieze dosarul puteti apela la avocat pentru aparari calificate complexe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de studiu dosar respinsa nicolauviorel nicolauviorel Buna ziua. Am calitatea procesuala de parte vatamata intr-o cauza penala aflata pe rolul Parchetului de pe langa Judecatorie. Speta: evacuare abuziva ... (vezi toată discuția)
Legalitatea probelor moraru alexandru moraru alexandru In urma unui accident sa deschis un dosar penal. In dosarul penal sa dispus clasarea. Am facut cerere de studiere a dosarului ,raspunsul fiind \"referitor la ... (vezi toată discuția)
Ordonantade clasare data de parchet. unde fac contestatie? carui for superior ? cornaca cornaca Buna seara , indrasnesc a face o intrebare privind: ORDONANTA DE CLASARE . A reclamat pe un fermier pentru Tulburare de Posesie care imi ocupa un teren pe ... (vezi toată discuția)