avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In care materie juridica se incadreaza?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In care materie juridica se incadreaza?

Sunt supravegheat inca din 1990 de catre SRI sau armata. Detalii din viata mea au fost facute publice. Din cauza acestei supravegheri am avut si inca mai am de suferit. Tatal meu a fost omorat etc. Daca vreau sa chem in judecata pe ambele ce fel de proces trebuie sa deschid? In ce materie juridica? Vreau despagubiri.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 23:06, 8 Iunie 2019
Sunteti absolut sigur ca nu e o problema medicala? Ce dovezi aveti ca ati fost supravegheat de SRI/armata? Serviciile de informatii sunt discrete, pentru ca pisica cu clopotei nu prinde soareci. SRI-ul si armata nu au dreptul sa asasineze civili, cel putin nu pe timp de pace. Deci tare ma-ndoiesc ca exista o legatura intre SRI/armata si omorarea tatalui dvs.
Nu pentru ca i-au produs atac cerebral pe data de 5 aprilie care avea o anumita semnificatie si uitati-va un pic la cursul bnr cu o zi inainte si o sa vedeti ca are cifra 52 si 54 anii de nastere ai parintilor mei [ link extern ]
iar pe 6 aprlie 54 si 16 ziua mea de nastere la cursul ron-eur. Dovezi ca am fost supravegheat: Am gasit doua filme americane din 1990 a caror pesonaje aveau nume respectiv a unui coleg de servici tatal meu fiind militar la transmisiuni iar alt personaj avea numele morse stiti codul morse... mai era inca un personaj ward adica war d. litera D e de la initiala numelui meu de familie, plus ca filmul avea unele aluzii si sunt cunoscute aceste flme deci nu cred ca aveau cum sa fie modificate. Si mai multe dovezi, am, as avea nevoie de ajutorul unor avocati. Dovezii mai multe am gasit dupa 2002, nu mai zic de la 2015 incoace.
tgeorgescu a scris:

Sunteti absolut sigur ca nu e o problema medicala? Ce dovezi aveti ca ati fost supravegheat de SRI/armata? Serviciile de informatii sunt discrete, pentru ca pisica cu clopotei nu prinde soareci. SRI-ul si armata nu au dreptul sa asasineze civili, cel putin nu pe timp de pace. Deci tare ma-ndoiesc ca exista o legatura intre SRI/armata si omorarea tatalui dvs.

Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iunie 2019
utilizator16eu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar trebui sa fac? utilizator16eu utilizator16eu Sa imi spuneti ce sa fac in situatia asta ca pana acum nu ma ajutat nimeni cu nimic. Am fost facut ca un fel de targeted individual din 2013. Majoritatea ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica accident Simonne_ Simonne_ Este posibil ca, in cazul unui accident rutier in care masina era oprita la 10 metri dupa trecerea de pietoni, victima sa fi cazut la doar 4 metri dupa trecere ... (vezi toată discuția)
Viata bate filmul amatheea amatheea Oricat de bineintentionat ai fi,uneori in viata se poate intampla sa mai si primesti \"palme\",desi nu le meriti...de ce este asa,nu stiu... acum cateva luni ... (vezi toată discuția)