avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua am si eu o nelamurire legata de indemnizatie si anume am un baietel care s-a nascut in data de 26 decembrie 2007 in ianuarie 2008 am depus toate actele pentru indemnizatie bani au venit abia in 16 martie 2008 dar..., nu am primit decat 12 milioane restul de 12 respectiv pe ianuarie si februarie nici pana in ziua de azi nu l-am primit, cum as putea sa intru in posesia banilor unde trebuie sa ma adresez pentru ca in 26 decembrie 2009 facem 2 anisor si este sansa sa nici o mai vedem vreodata banii aia. Multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 17:05, 25 Noiembrie 2009
probabil s-a intamplat ceva cu socotelile.Nu ati socotit bine de cand si pana cand trebuie sa primiti indemnizatia.Cel mai sigur ar fi sa verificati la biroul unde ati depus acel dosar.Cred ca in acest sens, numai ei va pot da informatia exacta si completa .
Noi in martie am primit 1200 lei daca socotim ianuarie si februarie cele 800 de lei atunci in martie trebuia sa vina mai multi bani decat cele 1200 de lei ca dupa aia am primit normal 800 de lei in fiecare luna.
Data de la care beneficiati de indemnizatie nu este 1 ianuarie.
Daca data nasterii este 26 decembrie inseamna ca cel mai devreme ati fi putut depune pe 5 februarie (26 dec + 42 de zile concediul obligatoriu de lauzie)

Daca indemnizatia dvs obisnuita este de 800ROn, nu inteleg de ce ati primit 1200Ron in martie.
Ar fi trebuit sa primiti 400 Ron alocatia pe ianuarie si februarie + indemnizatia de pe februarie ( 800Ron/28*23 = 657 RON) = 1057. Ron
In ianuarie 2010 veti primi ultimii bani de indemnizatie.
Platile se fac pentru luna precedenta.
Din februarie alocatia devine 42ROn (alocatia pentru ianuarie).
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Kitte, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului Picea Picea Buna ziua, Cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului? Se calculeaza in functie de ultimile 6luni, sau 12luni? Daca am in CM 1200RON, cat ... (vezi toată discuția)
Intrare in ccc2 din ccc1 Ralukrk Ralukrk Bună ziua, Pe data de 29 noiembrie am nascut al doilea copil, iar pe 30 decembrie primul copil a împlinit 2 ani. Pe data de 6 decembrie am dus ... (vezi toată discuția)
Probleme de indemnizatie si alocatie! Corina271 Corina271 Buna seara! Am si eu o intrebare,am primit astazi sms de la Agentia Judeteana Pentru Plati si Impozite suma de 2,947.00 Ron INDEM R INDEM ALOC R ALO si ... (vezi toată discuția)