Buna ziua, vreau sa devin pfa anul acesta. Sediul social si cel profesional vreau sa le stabilesc in casa parintilor, unde am si eu domiciliul. Nu imi permit sa ma mut in alta parte special pentru a avea sediu profesional si/sau social. Problema este ca parintilor le e frica... ca daca se intampla nu stiu ce, le va fi luata casa. Activitatea va avea loc pe Youtube, bloguri din Romania, etc, totul legal, cu factura. Deci, daca se intampla ceva, habar nu am ce, este posibil sa le fie luata lor casa?
Stiu ca pare ridicola intrebarea, dar asta este situatia. Va rog, daca ar putea sa imi raspunda cineva, sunt disperat, este singura modalitatea de a obtine un venit.
Parintii cred ca asa se pune casa gaj, de vreme ce trebuie chemat evaluator pentru stabilirea impozitului. Mentionez ca munca se va desfasura exclusiv in fata unui laptop, nu se va desfasura activitate comerciala in casa. Am gasit mai multe variante pe internet, intr-o parte se spunea ca este nevoie de contract de comodat, in alta parte ca nu este nevoie si ca nu este nevoie nici macar de acordul vecinilor de vreme ce se lucreaza numai din fata laptopului.
Infiintare pfa
hmonybg
Buna ziua,
Ma intereseaza sa deschid un PFA pe cod CAEN 631 (Activități ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si ... (vezi toată discuția)