avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu pfa 2019 acasa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu pfa 2019 acasa

Buna ziua, vreau sa devin pfa anul acesta. Sediul social si cel profesional vreau sa le stabilesc in casa parintilor, unde am si eu domiciliul. Nu imi permit sa ma mut in alta parte special pentru a avea sediu profesional si/sau social. Problema este ca parintilor le e frica... ca daca se intampla nu stiu ce, le va fi luata casa. Activitatea va avea loc pe Youtube, bloguri din Romania, etc, totul legal, cu factura. Deci, daca se intampla ceva, habar nu am ce, este posibil sa le fie luata lor casa?
Cel mai recent răspuns: Pfa_pfa , utilizator 18:09, 6 Iunie 2019
Stiu ca pare ridicola intrebarea, dar asta este situatia. Va rog, daca ar putea sa imi raspunda cineva, sunt disperat, este singura modalitatea de a obtine un venit.
Parintii cred ca asa se pune casa gaj, de vreme ce trebuie chemat evaluator pentru stabilirea impozitului. Mentionez ca munca se va desfasura exclusiv in fata unui laptop, nu se va desfasura activitate comerciala in casa. Am gasit mai multe variante pe internet, intr-o parte se spunea ca este nevoie de contract de comodat, in alta parte ca nu este nevoie si ca nu este nevoie nici macar de acordul vecinilor de vreme ce se lucreaza numai din fata laptopului.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
Pfa_pfa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa hmonybg hmonybg Buna ziua, Ma intereseaza sa deschid un PFA pe cod CAEN 631 (Activități ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si ... (vezi toată discuția)
Impozit spatiu ne si rezidential clyde2010 clyde2010 Sunt pfa si pana in 2015 am avut contr.de comodat intre mine ca pfa (comodatara)si intre mine+sotia (comodanti),pentru una camera cu destinatie birou,cu acces ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru acordul banci pentru sediu social hillfingerr hillfingerr Buna seara, Doresc sa deschid [b]sediul social[/b] (fara desfasurare de activitate) pentru un SRL in [b]garsoniera[/b] mea luata prin Prima Casa. Am inteles ... (vezi toată discuția)