Buna ziua,revin la Dvs.cu o intrebare pe care am mai pus-o acum cateva luni,intre timp mai schimbandu-se lucrurile.Asadar, socrul meu a suferit un AVC.La ora actuala,dupa multa munca si recuperare,desi este mai bine,tot nu poate vorbi,raspunde doar cu da sau nu, si nu poate semna nici un act.Copiii impreuna cu sotia doresc sa vanda un teren, avem si acordul lui,mintea nu i-a fost afectata,doar ca nu poate vorbi dar intelege tot ce i se spune.Am epuizat toate caile posibile,respectiv notar,IML,nu ne ajuta, ultima sansa e instanta.Am citit despre curatela,punere sub interdictie,tutela,Care din aceste variante ne ajuta?La tutela citisem o postare mai veche cum ca,chiar daca ar fi numit un tutore acesta nu poate vinde bunurile fara acordul instantei de tutela,lucru care nu ne avantajeaza.Nu ne intereseaza strict doar pentru vanzarea terenului,mai sunt si alte lucruri care trebuiesc rezolvate.Mentionez ca terenul este detinut impreuna cu unchiul copiilor,acesta din urma dandu-si acordul pentru vanzare.In speranta ca m-am facut inteleasa,poate ma puteti indruma pe ce cale sa o apucam sa rezolvam cat mai urgent situatia,banii fiindu-ne necesari pentru continuare recuperarii lui care este extrem de costisitoare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
Bulinutza1 , utilizator
14:49, 7 Iunie 2019