avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas MAI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas MAI

Buna ziua! In prezent sunt student in anul 2 la Facultatea de Geografie si beneficiez de pensie de urmas. Anul acesta intentionez sa ma inscriu la o alta facultate, iar de la geografie o sa ma retrag dupa inceperea anului universitar. Ideea e ca as vrea sa duc o adeverinta de student de la ASE, unde voi fi anul 1. Este posibil sa mi se siteze pensia in situatia aceasta? Daca ma retrag de la geografie si ma inscriu la alta facultate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:45, 8 Iunie 2019
Nu vi se sisteaza pensia de urmas, daca depuneti o adeverinta de student de la ASE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas marian433 marian433 Salut, Am si eu nevoie de o informatie,am terminat prima facultate in 2015,in prezent m am inscris la alta am 24 de ani dar nu mai pot sa ma duc la ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia in continuare de pensia de urmas? ralucaanca ralucaanca Buna ziua, as avea nevoie sa ma lamuriti va rog cu o problema. Sunt studenta la o anumita facultate, si beneficiez de o pensie de urmas, in cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas MugurFulger MugurFulger Buna ziua! Beneficiez de pensie de urmas de cativa ani pentru ca inca sunt studemnt. Din pacate din motive personale nu am putut sa ma prezint la cursurile ... (vezi toată discuția)