avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluare activitate dupa CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluare activitate dupa CIC

Buna ziua!

Imi puteti spune, va rog, care este termenul de depunere a cererii de suspendare CIC si acordare stimulent de insertie in cazul reluarii activitatii cu 5 luni inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 8 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Beneficiarul drepturilor prevăzute de OUG 111/2010 este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situația sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plății drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariția acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent gina iosif gina iosif Buna ziua, As vrea sa va adresez doua intrebari legate de acordarea stimulentului...in cazul in care tatal nu isi acea luna de concediu,cu cate zile inainte ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Începând cu data de 01 mai doresc începerea activității, momentan fiind in concediu crestere copil. Menționez ca la acea data, copilul va ... (vezi toată discuția)
Restituire sume concediu crestere copil claudiola claudiola Buna ziua, Citind pe forumul dvs am aflat ca si parintii care au optat pentru ccc pe 2 ani ar fi putut beneficia de stimulent daca se intorc la munca dupa ... (vezi toată discuția)