avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intreținere

Bună ziua.Norma de echipare a cadrelor militare se ia in considerare la calculul pensiei de intretinere?Pentru norma de hrană stiu ca exista o hotarare 21/2015 a ICCJ care spune clar ca nu se ia in calcul.Dar banii destinati echipării personalului din sectorul public de aparare se iau in calcul pt pensia de intretinere?Exista vreun act normativ care prevede concret acest aspect?Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2019
Podaru Gabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:22, 9 Iunie 2019
Numai salariul net

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere, norma de hrana inclusa in baza de calcul emil1973 emil1973 Conform deciziei 21/2015 a ICCJ din 19 octombrie 2015 , norma de hrana a militarilor nu intra in baza de calcul a pensiei alimentare iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Poprire norma hrana Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua. Daca salariatul primeste norma de hrana, aceasta se ia in calcul la aplicarea popririi sau se scade din venitul net, poprirea aplicandu-se la ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor Podaru Gabriel Podaru Gabriel Bună ziua.Există o decizie a ICCJ care stipulează ca norma de hrană nu se ia in calcul la stabilirea pensiei de întreținere.(21/2015)De asemenea conf Cod ... (vezi toată discuția)