avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vânzare cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vânzare cu uzufruct viager

Buna ziua,
Am o întrebare mie îmi expira buletinul și cei de la evidența persoanelor îmi cere să vin cu unul din titulari adică mama sau tata .Eu in contractul de vânzare cu uzufruct viager sunt trecut și plătesc și impozitul.Acum am o problema Mama este plecată din tara despartinduse intre timp iar tatal meu nu se poate mișca fiind paralizat .Cum pot să-mi renoiesc buletinul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:28, 7 Iunie 2019
Sa va spuna cei de la politie.
Va poate cere declarație notariala.
Declarația cine trebuie sa o de-a la notar?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Sa va spuna cei de la politie.
Va poate cere declarație notariala.

Părinții.
Pai cum sa de-a daca eu am spus clar că unul este plecat din țară și altul este paralizat la pat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Părinții.

Vedeți ce zice poliția.
Notarul.se poate deplasa.
Iar cel din străinătate se descurca si el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza habitatie viagera Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Am incheiat cu parintii mei un contract de vanzare-cumparare pentru apartamentul in care locuim, cu clauza de habitatie viagera pentru acestia. Se specifica ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu clauza de uzufruct viager Margo72 Margo72 Buna ziua! As dori si eu un raspuns la problema pe care o am. Acum vreo 17 de ani mama si tatal meu mi-a facut mie si surorii mele contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
pentru preschimbarea cartii de identitate politia imi cere procura semnata de mama desi aceasta nu poate scrie fiind paralizata George Staicu George Staicu Pentru preschimbarea cartii de identitate politia imi cere procura semnata de mama desi aceasta nu poate scrie fiind paralizata la pat, in urma unui accident ... (vezi toată discuția)