Nu sunt rautacioasa. Va spun exact cum stau lucrurile, din experienta la placarea unei bai si a unei bucatarii si dupa lucrul intr-o echipa de meseriasi, cum le spuneti dvs, care, la fel s-au comportat cu clientul in momentul in care s-a bagat in treaba lor.
Cand clientul se crede dumnezeu iar meseriasii experti, incepe deranjul pentru ca nu exista comunicare.
Nu ca nu este normal ca placile sa nu fie egale, ci nu este bine. Majoritatea devine normalitate. Nici mie nu-mi convine, dar sincer, am lucrat cu placi scumpe si tot exista diferenta de multi mm intre ele. Trebuie pricepere, sa ai ochi buni, ca sa creezi iluzia rosturilor perfecte.
Cat despre numerotarea placilor, nu am inteles ca ar fi fost vorba de un model. Am mai auzit prostia asta cu numerotarea placilor desi erau de aceeasi culoare. Astea-s chestii de marketing, sa impresionezi clientul...
biulian a scris:
Sunteti rautacios...sau constructor/meserias :). Nu este normal ca placile sa nu fie egale, ci doar cele de o calitate mai proasta, ca dealtfel cele mai multe de la noi, dar repet nu este normal, iar la model cred ca nu ati inteles, probabil dansul a dorit un anumit model cu mai multe culori de placi care nu a fost respectat.