avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ANPC si domeniile web
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ANPC si domeniile web

Buna ziua.

Ati intampinat vreodata probleme cu domeniile web, suportul aproape inexistent al registrar-ului ("4. Timpul de raspuns al sesizarilor de suport va fi redus treptat pana la cel mult 5-10 minute pentru fiecare noua sesizare deschisa in timpul programului de lucru." - doua tichete de suport, ambele deschise in timpul programului de lucru specificat pe website-ul lor, mail-uri [atat in timpul cat si in afara programului de lucru] si apeluri nenumarate fara raspuns).
Acum domeniul a expirat din aceasta cauza si nici pentru a-l putea plati nu raspund la mesaje.

Se poate depunde vreo plangere in acest sens?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nekyh , utilizator 17:24, 9 Iunie 2019
Domeniul e personal sau al unei firme?
Este personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de lucru. tudorhas tudorhas Buna ziua, pe perioada iernii am un program de lucru de 12 cu 12,(numai de noapte)la o SC de salubrizare apartinand unei primarii.Intrebare : avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Website - date cu caracter personal aliennt aliennt Buna ziua, Am gasit pe forum diverse topic-uri cu informatii similare, insa nu am reusit sa gasesc raspuns la ce am nevoie. Sunt programator web. ... (vezi toată discuția)
Cineva pretinde ca sunt eu pe facebook lupas_camelia lupas_camelia Buna ziua, De ceva timp cineva creeaza conturi cu numele meu pe Facebook si trece la informatii lucruri care nu sunt adevarate si care aduc prejudicii ... (vezi toată discuția)