avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar acasa?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar acasa?

Buna ziua. Cred ca am fost surprins de radar in oras dar nu am fost oprit si nici nu a venit vreo masina după mine. Se poate sa primesc amenda acasa sau sa fiu chemat la sectie?

Mentionez ca depasisem viteza legala cu 50km/h+
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
mihaidragos, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:31, 9 Iunie 2019
Amenda nu va poate veni acasă, pentru că nu ați fost identificat. Poate veni o invitație proprietarului mașinii pentru a declara cine a fost șoferul în ziua respectivă, în acel loc.
Si daca proprietarul masinii.. sa presupunem ca nu stie?

latka a scris:

Amenda nu va poate veni acasă, pentru că nu ați fost identificat. Poate veni o invitație proprietarului mașinii pentru a declara cine a fost șoferul în ziua respectivă, în acel loc.

Va fi amendat pentru... neștiință. 1305 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar ... Piri124 Piri124 Hei, astăzi am trecut cu 30km/h peste limita de viteză, iar din contrasens venea poliția i-am surprins ca și cum au făcut poza sau așeza camera bordului ... (vezi toată discuția)
Sanctionat contraventional din 5 in 5 zile timp de sase luni pentru aceasi abatere. 46.. 46.. Buna ziua , cer ajutorul dv. prin acest mesaj cu privire la cele mentionate mai jos. Am facut gresala de a inchiria autoturism personal fiind persoana ... (vezi toată discuția)
Amenda primita prin posta S3333l S3333l Buna! Am intalnit fel si fel de opinii pe acest capitol. Intrebarea mea este: daca am trecut peste limita legala de viteza pe langa o masina de politie care ... (vezi toată discuția)