Am un băiat de 4 ani și 2 luni ,la cine rămâne copilul după divorț și între timp ce decide instanța la cine sta copilul ,,tatăl are lucru și chirie eu nu ,vreau sa știu cum va fi?,dar eu nu vreau la tatăl sa rămână ,inca o întrebare pot și fără acordul lui sa plec cu copilul?multumesc.
INSTANTA va decide cu cine va rămâne copilul.
Poate fi o discuție lungă cu plecatul.cu minorul...
Dacă vreți să vă pregătiți de un proces mergeți mai inainte de a pleca ca sa stiti cum stati...
Simplul fapt ca ati pleca cu copilul nu va ajuta in viitor daca va veti judeca aiurea.
Buna ziua am întrebat in primul mesaj ceva dar nu am prea inteles sincer nu vreau răspunsuri diplomatice fără vreun răspuns ,clar ,ca degeaba apelez la voi avocați cu sms gratuit ,daca niciun răspuns clar nu primesc ,dacă tot spuneti de instanța instanța apelați la ei etc atunci avocatul ce face ma scuzați?eu am precizat clar mesajul meu mai repet ,pot ieși cu fiul meu minor di tara fără acordul tatălui ?sunt inca căsătorită dar vreau sa divortez etc ,mulțumesc .
Nu puteți pleca fără acordul lui, este nevoie de o acțiune în instanță de suplinire a consimțământului!
Statistic, locuința minorului se stabilește mai mult la mamă, deci aveți șanse!
Sentinta civila 1
narcisa29
Admite in parte cererea reconventionala precizata, formulata de paratul reclamant reconventional... si in consecinta
- Dispune ca autoritatea parinteasca cu ... (vezi toată discuția)