avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... onorariu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

onorariu

Mai platesc onorariul avocatului pentru recuperarea timbrului de mediu,daca aceasta s-a facut doar pe baza cereri la anaf? Exista un contract de asistenta juridica incheiat in 13 02 2017,iar eu nu am primit nicio sentinta judecatoreasca precum ca am castigat procesul cu statul.Si totusi ,daca exista sentinta,ce fac ,mai platesc avocatul?
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
bucurgh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 10:12, 10 Iunie 2019
daca avocatul si-a indeplinit mandatul - concret, a formulat cerere de chemare in judecata si a obtinut o solutie- da, trebuie sa il platiti.
mai mult, daca ati formulat cerere administrativa in timp ce aveati dosar pe rol, ar fi trebuit sa va anuntati avocatul.
faptul ca nu ati primit nicio sentinta, nu inseamna ca nu a existat proces; cel mai probabil, ati avut domiciliu procedural ales la sediul Cabinetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa recuperata dupa cupararea masinii..?! kammellia kammellia Buna ziua, am si eu o nelamurire: Am achizitionat de curand o masina proprietarul spunand ca nu a recuperat taxa, am fost la anaf si am si adeverinata. Toate ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu marcelpatrascioiu marcelpatrascioiu Cum se poate recupera taxa de mediu platita dupa 15 03 2013? cheltuielile de judecata inclusiv onorariul se pot recupera? (vezi toată discuția)
Recurs tardiv concediere disciplinara? bobogeta bobogeta In data de 25.10.2012 a fost pronuntata sentinta cu respingerea contestatiei concedierii ,iar redactarea acesteia cu motivarile a fost facuta in data de ... (vezi toată discuția)