avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat timp dureaza sa iei Certificat de grefa pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat timp dureaza sa iei Certificat de grefa pentru permis retinut

Buna ziua. Am si eu o intrebare? Stiti cumva cam cat dureaza sa ridici certificat de grefa pentru a putea ridica permisul de conducere retinut pentru alcool la volan. Contraventie 0.03 alcool. Tin sa spun ca am vorbit cu un avocat si a spus ca ma ajuta, a facut contestatie si a zis ca asteapta numar de dosar pentru certificat de grefa. deja a trecut 2 saptamani si eu tot nu am permisu. Este normal sa dureze asa mult? Am mai citit pe net si am inteles ca se da chiar si pe loc certificatul de grefa. Avetii vreo idee cum este acum cu noua "lege" ?
Cel mai recent răspuns: Recinul , utilizator 02:48, 14 Noiembrie 2021
Achitați Taxa timbru judiciar în cuantum de 1 leu la direcția taxe si impozite locale de la domiciliul dvs.
Am citit undeva ca se poate achita si la oficiile postale. Este adevarat? Ca la DITL este mare aglomeratie in perioada asta. Am stat aproape 1h ca sa platesc taxa de timbru de 20 lei .. daca stiam ca trebuie si pt certificat plateam atunci. Totusi nu inteleg care e rostul acestei taxe: numai chitanta aia care confirma plata valoreaza mai mult de 1 leu. Probabil se doreste descurajarea contestatarilor.
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
cosminph, utilizator
Am obținut certificat de grefa,mi-am luat permisul de la poliție și avocatul mi-a zis că o să se dea un termen.La 3 săptămâni de la începerea suspendării de 3 Luni mi-a. venit de la poliție un act prin care îmi cu nu trebuie să mă prezint la examenul cu 15 întrebări și dacă voi fi depistat conducând autovehicule pe perioada suspendării de 3luni risc dosar penal.asta înseamnă că am pierdut dreptul la examenul de reducere?mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolui ai avocat poti scapa cu o pedeapsa mai mica? (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto neprimire pv contraventie woe woe Buna, am intrat in intersectie pe culoare galbena semafor, agentul a insistat ca a fost rosu si n am avut nici pofta de cearta, nici de mita. Am refuzat ... (vezi toată discuția)
Durata dovada goldieczr goldieczr Daca dovada (in urma suspendarii permisului) are ca durata intre 05 Mai si 20 Mai, pe 20 am voie sa conduc? Am de pus pe 19 contestatie insa nu cred ca a ajuns ... (vezi toată discuția)