avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprirea pe pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprirea pe pensie

Poprirea se poate pune pe doua surse de venit in cazul meu pe cele doua pensii sau doar pe o singura pensie?
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:07, 11 Iunie 2019
Daca este o singura poprire, se va executa un procent de 1/3 din toate veniturile pe care le obtineti. Puteti anunta executorul ca obtineti venituri din 2 surse si suma este X si va opri 1/3 din X.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita + pensie alimentara. yamada yamada Am urmatoarea intrebare. In curand voi fi executat silit pentru neplata unui credit. Pentru ca este unul singur, imi vor opri 1/3 din salariu sau [b]maxim[/b] ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Poprire dani02bella dani02bella Astazi am fost anuntata de catre banca unde imi primesc salariul ca executorul judetoresc XXX a instituit o poprire. Va rog sa ma ajutati cu niste ... (vezi toată discuția)