avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Schimbare amenzi in munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Schimbare amenzi in munca in folosul comunitatii

Buna ziua!
Spuneti-mi va rog, in cazul in care mi-au fost schimbate niste amenzi contraventionale in munca in folosul comunitatii si nu ma prezint ce se poate intampla? Mentionez ca eu am domiciliul pe raza unui judet si locuiesc si muncesc intr-un altul si in cazul in care vreau sa plec intr-o vacanta intr-o alta tara, voi avea probleme? Si desigur, mai vreau sa stiu daca acest lucru imi va pata cazierul?
Cel mai recent răspuns: SpinuA , utilizator 10:17, 11 Iunie 2019
Si vreau sa mai stiu daca este posibil sa mai platesc acele amenzi.
Din ce am auzit, ar trebui sa mergeti la judecatoria unde sunt procesele pe rol si sa faceti o cerere prin care solicitati plata amenzilor, sa discutati cu cineva de acolo, sau intrebati de un avocat care ar fi procedura.
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2019
SpinuA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut 30 zile iulya15 iulya15 buna seara, am si eu o problema sper sa ma poata ajuta cineva pt ca sunt disperata, sotului meu ia fost retinut permisu de conducere pt 30 de zile pt ca a ... (vezi toată discuția)
Amenzi auto ContSters240392 ContSters240392 Buna ziua am si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Azi am primit o somatie,titlu executoriu am amenzi auto din 2007 perioada in care am fost si ... (vezi toată discuția)
Amenda si tarif de despagubire rovinieta, plangere contraventionala ContSters224733 ContSters224733 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti privitor daca platesc amenda si despagubirile in termenul de 48 ore, si apoi contestez in termenul legal de 15 amenda si ... (vezi toată discuția)