avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorie in anglia cu o persoana din lituania.am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorie in anglia cu o persoana din lituania.am decat pasaportul.este posibil?

am decat pasaportul,vreau sa ma casatoresc cu o persoana din lituania in anglia.este suficient?ce mi ar mai trebui,unde sa ma adresez si cat costa toata procedura aproximativ?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 18:40, 25 Noiembrie 2009
:offtopic: Nu postati acelasi subiect de mai multe ori.
Multumesc.
Pentru obtinerea acestor informatii trebuie sa va adresati Oficiului de stare civila englez din localitatea in care doriti sa incheiati casatoria. Fiecare stat impune prin propriile norme anumite proceduri si actele necesare. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman in germania Lavinia1988 Lavinia1988 Buna Va rog sa ma ajutati cu niste informatii... Vreau sa ma casatoresc in Germania cu un cetatean german ,ce acte imi sunt necesare pentru incheierea ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat ioanabn ioanabn buna ziua! am si eu o problema si as avea nevoie de ceva informatii.Sunt plecata in Spania si pasaportul mi-a expirat.Am calatorit doar cu pasaportul, neavand ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere costinmariaanca costinmariaanca Eu imppreuna cu fiica mea in varsta de 4ani Ne-am stabilit in italia Tatal ei mi-a luat fortat documentele fetei (certificat de nastere si pasaport) ... (vezi toată discuția)