avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mostenire copil despagubit prin sulta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mostenire copil despagubit prin sulta

Concubinul meu are un copil major din casatorie, sotia decedata ( pe care l-a despagubit prin sulta la vanzarea bunurilor sale mobile si imobile). Doresc sa ma mosteneasca in cazul decesului meu. Pot folosi liberatiune sau mostenire pentru
a lasa lui, doar lui, tot ce am fara a avea drept copilul sau la mostenirea lasata de mine mai apoi, dupa decesul sau? As putea lasa dupa decesul sau, mostenire un imobil unei case de copii de exemplu?
Cel mai recent răspuns: Cristina ID , utilizator 09:09, 13 Iunie 2019
Buna ziua,
Intrucat solicitarea dumneavoastra este foarte neclara va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat din zona care, dupa stabilirea situatiei exacte, va poate ajuta.
Cui vreti sa lasati de fapt?
Am scris, concubinului meu.
Aveti copii?
Nu am copii, nu mai am parinti si nici frati; am verisori.
Lasati testament doar pentru concubin. Poate fi facut la notar sau scris de dumneavoastra datat si semnat dar este mai sigur la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testamentul poate fi contestat mire74 mire74 Poate fi atacat un testament, lasat intre soti, fara copii si fara parinti (mostenitori rezervatari)in care se prevede ca sotul ramas in viata sa-l mosteneasca ... (vezi toată discuția)
Testament. olive olive buna seara din nou revin cu o veche problema care pare ca nu se mai termina privind un testament sa o iau cu inceputul tatal meu a trait in concubinaj cu o ... (vezi toată discuția)
Mostenire testamentara vali_18 vali_18 Domnule avocat, va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Prima intrebare: Pe actul notarial facut in urma dezbaterii succesiunii trebuie mentionat ca ... (vezi toată discuția)